Dikke muizen en dunne muizen

Onderzoekers verwisselden de darm-bacteriën van dunnen muizen met die van dikke muizen. Vervolgens werden de dunne muizen dik en de dikke muizen dunner. De conclusie; de bacteriën in de darmen kunnen invloed hebben op overgewicht.

Sinds publicatie van dit onderzoek is men steeds een stapje verder gegaan. Na de muizen volgen de (gezonde) proefpersonen. De poeptransplantatie werd bekend. Door het toevoegen van (bewerkte) ontlasting van dunne mensen aan jouw darmen (darmflora) zou je afvallen. In verschillende test-situaties is dit met succes uitgevoerd.

Een evenwichtige darmflora heeft invloed op overgewicht. Maar wat kun je zelf doen? In het start-programma zijn 2 soorten probiotica toegevoegd.

Probiotica in RESET36

14 dagen de Total intestinal support, een bewezen combinatie van vezels (Fructo oligosachariden (FOS) 1000 mg, Inuline 1000 mg, Sunfiber (tm) 1000 mg, L-glutamine 1000 mg.), L-glutamine, aloe vera , calcium en vitaminen plus 12,5 miljard bacteriën. Lactobacillus acidophilus (CUL60), Lactobacillus acidophilus (CUL21), Bifidobacterium bifidum (CUL20), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL34).

Dit supplement ondersteunt de spijsvertering en bevat veel goede bacteriën. de vezels zijn zowel voeding voor de goede bacteriën en helpen de afvoer van afvalstoffen.