Slank worden

Reset36 is gebaseerd op de nieuwste kennis over voeding, gezondheid en afslanken en combineert de beste afslank-methoden met de laatste onderzoeken. RESET36 is een reset van je lijf, doordat je je lifestye verbetert. De reset is het opnieuwe instellen van je verbranding. Je lichaam heeft de voorkeur voor het verbranden van glucose uit koolhydraten. Als je teveel en te vaak koolhydraten eet blijft je lichaam in de glucose-verbranding. Als je meer eet dan dat je verbrandt wordt die extra energie opgelagen als vet. Als je dus geen vet verbrandt dan wordt je dikker.

RESET je verbranding

Door 16 uur per dg geen koolhydraten te eten dwing je je lijf om vet te verbranden. Is het zo simpel? Ja en nee. Ja omdat wij elke dag weer zien dat het werkt. Nee, omdat opgeslagen vet soms hardnekkig is. Je hebt iets extra nodig om dit opgeslagen vet (vaak rond je middel) weg te werken. Speciale supplementen ondersteunen het tverbrandingsproces. De 36 ampullen in Reset bijvoorbeeld, bevatten L-carnitine en Chroom in de vloeibare vorm, zodat het goed wordt opgenomen.

Lees de informatie op deze website en ontdek dat maatwerk de oplossing is. Voor vragen, meer informatie, een coach in de buurt of bestellingen kun je bellen met 055-3672000.