Hoe werkt de DNA analyse

Stap voor stap; de DNA-analyse

Stap 1 Bestel je DNA-kit bij je coach of in de webshop. Je ontvangt je DNA-kit een tot twee dagen na de bestelling. De kit bevat; een swab (een soort van wattenstaafje) een retourenvelop en een handleiding.

Stap 2 Verzamel je DNA. Wangslijm afnemen is makkelijk, pijnloos en duurt maar 30 seconden. Je neemt wangslijm af door de swab met een draaiende beweging over de binnenkant van je wang te halen.

Stap 3 Stuur je DNA op. Vervolgens stuur je de swab met jouw wangslijm én DNA terug met de bijgeleverde geadresseerde retourenvelop. Wij ontvangen je sample en analyseren deze vervolgens in ons laboratorium.

Stap 4 Verken je DNA online. Vier tot acht weken nadat wij je sample hebben ontvangen krijg je van ons een e-mail waarin staat dat je je resultaten kunt gaan bekijken in je eigen interactieve Analyse Me-omgeving.

Belangrijk; wij doen ons uiterste best om de uitslag zo duidelijk mogelijk te formuleren. Je leest welke risico's er zijn, welke conclusies je mag trekken maar ook welke conclusies je niet mag trekken.
Hier vind je alle onderwerpen die in jouw DNA-rapport worden weergegeven.

dna analyse kit

Alleen jij ontvangt de uitslag; met je email-adres en je eigen gekozen wachtwoord zie je jouw persoonlijke uitslag. Je kunt ook inloggen met je emailadres en wachtwoord bij je coach zodat je samen naar de uitlag kunt kijken. De coach kan als jij dat wilt adviezen geven over mogelijke acties die je kunt nemen om risico's te reduceren.

Persoonlijk en beveiligd

De data, de uitslag van je DNA is persoonlijk, alleen van jou. De retour envelop bevat een barcode. In het laboratorium en in de verwerking van de uitslag kennen wij alleen de barcode. Alleen jij bent in staat de barcode en de uitslag te matchen aan jouw emailadres en wachtwoord.Om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je DNA-data gebruiken we multifactor-authenticatie om in te loggen op het online platform. Daarnaast gebruiken we geavanceerde data-encryptiemethoden, zodat jouw data onherkenbaar versleuteld opgeslagen is.

Wij bieden je toegang tot je DNA, maar jij bent de enige die bepaalt wat er met je data gebeurt. We delen jouw data niet zomaar met andere partijen. Soms is het delen van je data wel handig, bijvoorbeeld omdat je je huisarts, je coach of diëtist inzage wilt geven in jouw uitslagen. We delen jouw data echter alleen met jouw expliciete toestemming. Zo heb je zelf de volledige controle over je privacy. Het is en blijft tenslotte jouw DNA.

90% van de test zijn binnen 5 weken verwerkt. Je ontvangt regelmatig een e-mail van ons om je op de hoogte te houden van de status van je sample.


hoe werkt dna analyse

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...