Na 36 dagen

Reset36 en daarna?

Je hebt in 36 dagen je doel gehaald. Wil je meer afvallen? Om moet je voor een gezond BMI nog verder? Dan zijn er 3 mogelijkheden:

1. Verleng je proces met 36 dagen. Volg het hele programma exact opnieuw.

2. Verleng je proces met 12 of 24 dagen: bestel 12 of 24 ampullen en de ProVen Multi A-Z met probiotica. Eventueel aangevuld met 1 of 2 weken detox.

3. Houd goede gewoonten vast!

Wat doet je lijf na 36 dagen?

Je metabole flexibiliteit is verbeterd, je lijf heeft weer gemakkelijker leren switchen tussen glucose-verbranding en vet-verbranding. Bij 99% van de gebruikers is er oud opgeslagen vet verbrand. In je lifestyle heb je 3 belangrijke veranderingen doorgevoerd, de goede gewoonten;

  • Je bent anders gaan eten.
  • Je eet 3 maaltijden tussen 12:00 en 20:00 uur.
  • Je beweegt (sport) volgens het HIT-principe ’s morgens.

Als je na de 36 dagen de veranderingen volhoudt ga je merken dat het afslanken doorgaat, de verbranding en de energiebalans is geoptimaliseerd. Totdat je lijf een balans vindt. Dan stopt de afname van de kilo’s.

Kom je aan na 36 dagen?

Ja, dat kan. Als je terug valt in die oude gewoonte die het overgewicht veroorzaakten zul je weer aankomen. Probeer minimaal 5 dagen per week het intermittent fasten vol te houden. Bijvoorbeeld van zondag-avond 20:00 uur tot en met vrijdag 20:00. Blijf bewegen en tel je koolhydraten. Je mag gemiddeld 50-60 gram koolhydraten per dag als je ook zorgt voor minimaal 30 gram vezels in je voeding. Drink voldoende water.

De slankere versie van jou heeft minder energie nodig: per 5 kilo die je bent kwijtgeraakt mag je 70 kcal minder eten om dit nieuwe gewicht te behouden. Ja, structureel (elke dag!) 70 kcal extra verbranden mag ook.

Toch een terugval?

Door omstandigheden kan het gebeuren dat je toch weer 1 maat, een BMI-punt of een paar kilo aankomt. Neem contact met ons op of probeer een weekje de goede gewoonten te volgen.

Stap 1: verhoog je verbranding, ga sporten (bewegen).

Stap 2: 1 Week intermittent fasting, starten met een proteïnen-maaltijd en maximaal 40 gram koolhydraten per dag.

Zie je binnen 7 dagen geen resultaat? Neem dan contact op met Reset36 of je coach. Wij helpen je graag verder.

na de reset36


Photo by Mark Duffelon

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...