Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

NIEUW RESET36 GOUD

reset36 Goud programma

EEN GOEDE AANPAK VERSTERKT

De Reset36-ZILVER is een complete aanpak die nu 5 jaar met succes wordt toegepast in Nederland, België en Scandinavië. Ondertussen blijven er ondezoeken over afslanken, gezondheid en voeding verschijnen. Ook zijn er inmiddels nieuwe technieken ontwikkeld om vitaminen te produceren. Wij blijven innovatief en hebben daarom naast de ZILVER-reset een GOUD-reset samengesteld.

Reset Goud de laatste science

MEER VEZELS
Er zitten meer vezels in GOUD, 170 gram oplosbare vezels voor 20 dagen. Deze unieke vezel-blend is voeding voor de darmbacteriën een ondersteunt de spijsvertering. Het is een nieuw product van Nutrins, een nieuw merk van GezondMooiSlank, de initiator van Reset36. Op deze website wordt Nutrins voorgesteld.

Biologische Baobab-vezels, biologische acacia-vezels, inuline, biologische triphala (zie foto), L-glutamine en stevia. Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 afgestreken maatschepje toe aan je voeding, in water, sap, zuivel of door een shake of maaltijdvervanger. Veel maaltijdvervangers bevatten te weinig voedingsvezels. Met Nutrins volledige vezels kun je elke shake aanvullen naar wens om aan je dagelijkse portie vezels te komen.

MEER PROBIOTICA
BiotaTrim is een product van ProVen, klinisch bewezen bacteriën. 30 dagen 1 capsule per dag met 50 miljard bacteriën. 32 Miljard LAB4-bacteriën plus 18 miljard Lactobacillus Plantarum aangevuld met Vitamine D, 10 mcg, Vitamine C, 60 mg, Zink, 10 mg. Dit zijn de bacteriestammen: LAB4 met plantarum: Lactobacillus acidophilus CUL60 (NCIMB 30157), Lactobacillus acidophilus CUL21 (NCIMB 30156), Bifidobacterium bifidum CUL20 (NCIMB 30153), Bifidobacterium animalis sbsp. lactis CUL34 (NCIMB 30172), Lactobacillus plantarum CUL66 (NCIMB 30280). Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces. Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren. Zink draagt bij tot een normaal zuur-basemetabolisme. Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten.

LIPOSOMALE MULTIVITAMINEN
Nutrins heeft als eerste ter wereld een liposomale multivitaminen gemaakt en gepatenteerd. Twee sachets met 30 vega-capsules zijn voldoende voor 2 maanden aanvullling. Wat zijn liposomale vitaminen? op die pagina wordt het uitgelegd. Ook dit is een product van Nutrins.