Wat eet je op witte en groene dagen?

Het principe van de witte en groene dagen

De kracht van afslanken met RESET36 is dat de supplementen je helpen met trek, vetverbranding en een goede spijsvertering. De extra beweging helpt je met het verbranden van overtollige energie (lichaamsvet), de aangepaste voeding helpt je met het resetten van je verbranding; je lichaam leert weer snel en regelmatig te schakelen tussen glucose-verbranding en vet-verbranding.

De tijd waarin je eet is belangrijk voor jouw suscces; Probeer 3 maaltijden te eten tussen 12:00 en 20:00 uur. Dit heet intermittent fasting (periodiek vasten) of een fasting mimicking diet (je laat je lijf weten dat het moet vasten). Dit effect versterken wij door met de eerst maaltijd vooral proteïnen te eten.

Vind je het moeilijk om je dag te starten zonder ontbijt? realiseer je aub dat je lichaam en je spijsvertering geen ontbijt nodig hebben. Je hebt voldoende energie opgeslagen in de vorm van vet, en dat is precies wat je nu wilt gaan verbranden. Er is geen onderzoek te vinden dat aantoont dat een ontbijt noodzakelijk is, het tegenovergestelde wel. Probeer per dag je ontbijt een half later te nemen, het went snel. Blijf wel voldoende water drinken.

Maar wat eet je dan?

Je eerste maaltijd (bij voorkeur om 12:00 uur) bevat vooral proteïnen; eieren (gekookt of gebakken), vlees, vis, kwark. Op groene dagen aangevuld met groene groenten. Op witte dagen dus alleen de proteïnen. Hier vind je een selectie van toegestane groenten die weining koolhydraten bevatten. Fruit met mate op groene dagen maar zeker niet bij je eerste maaltijd. Hier vind je een selectie van fruit met weinig koolhydraten geschikt voor bij je tweede maaltijd op een dag.

De eerste maaltijd - vol proteïnen

100 - 200 gram magere kwark , 100 gram rosbief.

of 100 gram kipfilet, 100 gram salade met eigen gemaakt dressing.

Dressing recept; 1 - 2 eetlepels volle yoghurt of yoghurt-vervanger met 1 theelepel olijfolie, limoen, peper en zout of suikervrije mosterd met peper.

Smaak in je kwark? Meng de kwark met wat limoen- of citroen-sap peper en zout, of voor een zoetere versie met limoen en stevia. Als je 20 gram kwark mengt met ongeveer 200 ml water heb je een vullende kwark-drink. Eventueel met een paar ijsblokjes.

Omelet met rucola en champignons, ook heerlijk koud opgerold als tweede maaltijd.

Voor jouw gemak en variatie kun je ook hier kijken bij de maaltijdvervangers.


Samenvattend

Witte dagen = proteïnen eiwit-dagen met maximaal 15 gram koolhydraten.

Groene dagen = proteïnen met groente dagen met maximaal 40 gram koolhydraten per dag.

LET OP: Het principe van witte dagen met heeeel weinig koolhydraten is de strenge aanpak. Bijna iedereen haalt zijn doel (als je alle regels volgt) met alleen groene dagen. Dus 36 dagen lang maximaal 40 gram koolhydraten. Het is goed te doen!

De groente en het beetje fruit dat op groene dagen mag vind je hier in de lijsten. Als je eet in het intermittent fasting ritme kun je onbeperkt groente eten. Geen kilo's natuurlijk, maar als je het lekker vind ga je gang. Probeer altijd; biologisch, lokaal, onbewerkt en met veel kleuren te eten. Combineer verschillende groenten.

Informatie in het startprogramma

In de doos tref je een uitgebreide handleiding met veel informatie, tips en advies. Allemaal gebaseerd op de laatste inzichten in voeding en gezondheid.

Rinjo 06-53433436 of Yvonne 055-3672000

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...