Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Coaches gezocht

RESET36 COACHING - coaches gezocht

AFVALLEN SAMEN MET EEN RESET36-COACH

Het RESET36-concept is een complete aanpak. Dus voeding, beweging, sublieme supplementen en coaching. Gebaseerd op de beste bewezen methoden.

WAAROM COACHING?
Een coach is een begeleider, een houvast, iemand die jouw helpt in je eigen proces. Een coach kan echter alleen maar helpen. Het afvallen is jouw keuze en jouw verantwoordelijkheid. Het is jouw lijf en jij bent degene die het moet doen. De toegevoegde waarde van een coach is de vraagbaak die helpt bij twijfels, die je steeds weer laat zien waarom je bent begonnen met dit afslank-project. Jow doel, dat je aan het begin hebt opgeschreven, biedt je steeds houvast en richting.

RESET36 selecteert haar coaches op basis van hun enthousiasme, integriteit, deskundigheid en ervaring. Lees hier meer over de Reset36-coaching.

WAAR VIND JE EEN COACH?
RESET36 is geboren op 1 februari 2019, dus heel veel coaches zijn er nu nog niet, maar elke dag groeit RESET36. Wij hebben nog geen lijst met coaches op deze website. Bel ons en wij vinden voor jou goede begeleiding. 055-3672000

WIL JE COACH WORDEN?
Lees de informatie op deze website, past dit bij jouw manier van werken? Wil je jouw huidige praktijk uitbreiden of wil je beginnen in de wereld van afslanken en afvallen?
Bel ons. Wij steunen je met excellente produkten, een bewezen concept, regio-bescherming, gezonde marges om je werk goed te doen en een zeer enthousiast team!
Join the RESET36-community

KOM LANGS VOOR EEN PRESENTATIE
2x per maand organiseren wij een presentatie voor nieuwe coaches, meestal in Apeldoorn, soms in Nieuwegein. Bel voor een datum en een reservering, vol is echt vol. Bel Rinjo 06-053433436
Natuurlijk komen wij ook graag bij jou langs :) Wij krijgen het steeds drukker. Je bent van harte welkom in Apeldoorn waar we alle tijd voor je maken. Meestal is 2 uurtjes voldoende om je hele veel te leren en goed kennis te maken.


p.s. Twijfel je nog? Volg ons een paar weken op facebook en ervaar wat de reset36-community is.