Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

RESET36 Start

WELKOM, WIJ DELEN KENNIS EN ENERGIE MET JOU.

WELKOM BIJ RESET36

START NU MET HET RESET36-PROGRAMMA.
RESET36 is nieuw bewezen lifestyleprogramma volgens de laatste inzichten van internationale wetenschappers. In oktober-november-december 2018 hebben wij ruim 50 personen begeleid naar een beter gewicht. Echte body-resets voor blijvend slank-resultaat. April 2020 zijn er ruim 500 mensen geholpen. 99% heeft zijn doel gehaald. Die 1% is helaas niet tevreden met het resultaat. Eind 2023 gaat het om duizenden succesvolle en tevreden "resetters".  

Een "lifestyle" verwijst naar de manier waarop je leeft. Het omvat de manier waarop iemand zijn of haar leven leidt, inclusief de keuzes die worden gemaakt met betrekking tot bijvoorbeeld het dieet, de activiteiten, de interesses, de waarden en de sociale interacties.

Een lifestyle kan sterk variëren van persoon tot persoon en kan worden beïnvloed door verschillende factoren zoals cultuur, omgeving, persoonlijke voorkeuren en levensomstandigheden. Sommige mensen kiezen bijvoorbeeld voor een actieve levensstijl met veel sport en lichaamsbeweging, terwijl anderen misschien een meer ontspannen en contemplatieve levensstijl verkiezen. Reset36 oordeelt niet. Je voeding en je activiteit kun je zelf bepalen. In het reset36-pakket vind je alle info die je nodig hebt.

Op deze website vind je heel veel informatie over afslanken. Maar je hoeft het niet alleen te doen, er zijn coaches die je kunnen helpen de goede keuzes te maken, die je informatie geven, die je begeleiden om je motivatie te vinden en vast te houden.

Uniek aan RESET36 is de combinatie van de supplementen (afslank-ampullen, probiotica, vezels en vitaminen) en de keuze in voeding. Afhankelijk van de oorzaak van je overgewicht, je lifestyle en je eigen voorkeuren zijn er 2 manieren om te eten; Maaltijdvervangers (Maaltijdshakes van Nutrins) en lekkere reset36-recepten. Wij helpen je verder via google, 10-duizenden recepten. Zoek op "low carb", "keto-recepten" of "koken zonder suiker". Gewoon proberen, laat je inspireren en leer nieuwe gewoonten aan.

Combineer naar wens. Je eet weinig koolhydraten (maximaal 40 gram per dag), dan is het gemakkelijk om met maaltijdvervangers te werken, je kunt lekker experimenteren met recepten of combinaties maken; veel mensen gebruiken 2 shake-maaltijden op een dag en eten 's avonds vlees/vis/gevogelte met veel verschillende groenten. Probeer altijd meerdere groenten (warm en koud) tegelijkertijd te eten, zo kleurrijk mogelijk. De groenten van de ene dag zijn de soep van de volgende dag. Lekker & efficiënt.

Bereid je goed voor en zorg voor het juiste gereedschap :)

Heb je vragen? neem contact op.

Wil je beginnen? Bestel reset36 bij je coach of bij gezondmooislank.

afbeelding gaatjes maken in riem afslanken

Reset36 heeft twee programma's, de zilver-versie en de sterkere goud-versie