Welkom, wij delen kennis en energie met jou.

Welkom bij RESET36

Start nu met het RESET36-programma.

RESET36 is nieuw bewezen lifestyleprogramma volgens de laatste inzichten van internationale wetenschappers. In oktober-november-december 2018 hebben wij ruim 50 personen begeleid naar een beter gewicht. Echte body-resets voor blijvend slank-resultaat. April 2020 zijn er ruim 500 mensen geholpen. 99% heeft zijn doel gehaald. Die 1% is helaas niet tevreden met het resultaat.

Op deze website vind je heel veel informatie over afslanken. Maar je hoeft het niet alleen te doen, er zijn coaches die je kunnen helpen de goede keuzes te maken, die je informatie geven, die je begeleiden om je motivatie te vinden en vast te houden.

Uniek aan RESET36 is de combinatie van de supplementen (ampullen, probiotica, vezels en vitaminen) en de keuze in voeding. Afhankelijk van de oorzaak van je overgewicht, je lifestyle en je eigen voorkeuren zijn er 3 manieren om te eten; biologische maaltijdvervangers, gemakkelijke zakjes en repen en lekkere reset36-recepten.

Combineer naar wens. Je eet weinig koolhydraten (maximaal 40 gram per dag), dan is het gemakkelijk om met maaltijdvervangers te werken, je kunt lekker experimenteren met recepten of combinaties maken; veel mensen gebruiken 2 Juvo-maaltijden op een dag en eten 's avonds vlees/vis/gevogelte met veel verschillende groenten. Probeer altijd meerdere groenten (warm en koud) tegelijkertijd te eten, zo kleurrijk mogelijk.

Bereid je goed voor en zorg voor het juiste gereedschap :)

afvallen is je riem aanpassen met gaatjestang

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...