Wat is een RESET-coach?

Steeds meer coaches stappen over naar de RESET-methode

RESET36 kiest haar coaches zorgvuldig en met beleid. Wij staan ergens voor en willen dat onze coaches dit herkennen en uitdragen.

Het gaat om mensen, mensen die support willen bij het afvallen, enerzijds is dat een feestje, anderzijds het moeilijkste dat er is. Dat is de reden dat wij ervoor kiezen om met coaches te werken. Het is de enige manier, want iedereen kent het effect van "zelf doen" 3 kilo afvallen en er snel weer 5 aankomen. Gezonder en slanker worden vraagt om een coach. RESET kiest voor integriteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en enthousiasme.

Integriteit

Integriteit, eerlijk en open, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, zonder gouden bergen en zonder wonderen te beloven. Wij hebben onze afslankmethode gebaseerd op uitgebreide kennis, onderzoek en ervaring. Laat de feiten spreken.

Deskundigheid

Hebben alle coaches diploma's? Alle coaches zijn getraind om u zo goed mogelijk te begeleiden; je moet investeren in het bijhouden van bestaande en nieuwe kennis. Elke dag komen er nieuwe onderzoeken en inzichten; RESET36 is en blijft innovatief. Wij zorgen 2 tot 4 keer per jaar voor training en bij-scholing, en wij informeren op deze website de consument over voeding, afvallen, gezondheid, spijsvertering, beweging en slank-blijven (gewichtsbeheersing).

Enthousiasme

Coaches hebben kennis met RESET36 gemaakt doordat zij het programma zelf hebben gedaan. Alle coaches zijn met enthousiasme coach geworden. Als het zelf niet nodig was om af te vallen zien zij bij hun cliënten de resultaten. Met de krachtige energie van enthousiasme kun je mensen aanmoedigen en helpen hun eigen motieven te vinden om vol te houden, om door te zetten om echt te veranderen.

Wil jij coach worden? Bel Rinjo 055-3672000

Wij helpen je met training, informatie en excellente produkten.


afslank coach
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...