Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Reset36 crash-dieet

Reset36 crash dieet

Waarschuwingen bij crashdieet

Een crashdieet is een extreem restrictief dieet dat bedoeld is om snel gewicht te verliezen in een korte periode, meestal in enkele dagen tot enkele weken. Kenmerkend voor een crashdieet is dat het sterk beperkt in calorieën. Er is veel kritiek op deze harde vorm van afvallen. Er kan snel een tekort optreden in essentiële voedingsstoffen.

In de Nutrins shakes is daarom een plantaardige multi-vitaminen en mineralen complex toegevoegd.

1,2,3 dieet

Na een crashdieet loop je een risico op het jojo-effect. Gebruik een week crashen daarom alleen maar als start van een echte reset. 1 Week crash-dieet en aansluitend het zilver-programma of het goud-programma. Crashdiëten zijn alleen maar geschikt voor gezonde mensen met overgewicht. Dus niet als je om gezondheidsredenen wilt afvallen.

crash dieet

 

12:00 uur Keto

Eerste maaltijd: vegan ketoshake

Nutrins Keto Shake 7 dagen
NIEUW Complete plantaardige maaltijdshake voor een snel ontbijt, lunch, tussendoor of als maaltijdcomponent. MCT-vetzuren met proteïnen en vezels inclusief vegan multivitaminen en mineralen. Rijk aan vezels, proteïnen en MCT. Weekverpakking met 7 shakes (252 gram).

15:00 uur Proteïnen

Tweede maaltijd Vegan Protein Shake

Nutrins proteïnenshake 7 dagen
Vegan proteïne shake. Deze is rijk aan proteïnen en vezels, zeer weinig vet en koolhydraten. Volledig aminozuren profiel uit gehydroliseerde bruine rijst, hennep, erwt en Nederlandse chlorella-alg. 17,5 gram eiwit per portie. Met extra vezels voor de spijsvertering. Nutrins vegan proteinen shake met VEGAN multivitaminen en mineralen 50% RI per portie. 100% Vegan, 60% proteïnen, 4% koolhydraten, 5% vet, 27% vezels.

18:00 ur Whole meal

Derde maaltijd Vegan whole meal

Nutrins vegan Whole Meal 7 dagen
NIEUW Complete plantaardige maaltijdshake voor een snel ontbijt, lunch, tussendoor of als maaltijdcomponent. 50 Superfoods inclusief vegan multivitaminen en mineralen. Rijk aan vezels, proteïnen en langzame koolhydraten. Weekverpakking met 7 shakes (252 gram).