Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

MCT-olie poeder

MCT-poeder 

Reset36 Rocket coffee 600 gram

Vegan MCT-olie poeder (veganenergy): acacia vezels met MCT-olie. Combinatie van C8 en C10. MCT-poeder: Maak snel en gemakkelijk een energieke bulletproof coffee. Brainenergy voor sport en slank. Past in keto-dieet en low carb dieet. Voeg 1 of 2 schepjes toe aan je "ochtendkoffie" voor een energieke ochtend. Dipje in de middag? porbeer het in je thee 9zonder suiker).

Voordelen MCT-poeder

Het gebruik van MCT poeder heeft verschillende voordelen:

Snelle energie: Omdat MCT's snel worden opgenomen en gemetaboliseerd, kunnen ze snel beschikbare energie leveren. Ondersteuning bij ketose: Voor mensen die een ketogeen dieet volgen, kunnen MCT's helpen bij het handhaven van ketose (een metabolische toestand waarbij het lichaam vet verbrandt voor energie). Verbetering van mentale helderheid: De ketonen die worden geproduceerd uit MCT's kunnen de cognitieve functie en mentale helderheid verbeteren. energie voor je brein. Verzadigingsgevoel: MCT's kunnen een gevoel van verzadiging bevorderen, waardoor ze nuttig kunnen zijn voor mensen die proberen af te vallen.

MCT poeder rocket coffee 600 gramMCT poeder rocket coffee 600 gram

Rocket coffee

Het vegan MCT-poeder is verkrijgbaar in twee formaten. De 600 grams bus en de 90 gram stazak. Probeer het een paar dagen en bestel de stazak.

MCT poeder staat voor Medium-Chain Triglyceride poeder. MCT's zijn een vorm van verzadigde vetzuren die van nature voorkomen in bepaalde voedingsmiddelen, zoals kokosolie, zuivelproducten en palmolie. Ze worden "medium-chain" genoemd omdat ze bestaan uit vetzuren met een middellange ketenlengte.

MCT poeder is een geconcentreerde vorm van MCT's die in poedervorm wordt verkocht. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement, met name door mensen die zich bezighouden met ketogeen dieet, intermittent fasting of atleten die op zoek zijn naar een snelle bron van energie.

MCT's worden snel geabsorbeerd en gemetaboliseerd in het lichaam, waardoor ze een efficiënte bron van energie zijn. Ze kunnen ook worden omgezet in ketonen, die door de hersenen kunnen worden gebruikt als alternatieve brandstof.

MCT poeder rocket coffee 90 gramMCT poeder rocket coffee 90 gram