Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slank corrigeren

SLANK BLIJVEN, SOMS CORRIGEREN

GEWICHTSBEHEERSING - CORRECTIES

Het kan iedereen gebeuren, meestal door externe omstandigheden zoals een feest, een periode met stress, een nare gebeurtenis of een vakantie; je bent een paar kilo aangekomen.

RESET36 heeft hiervoor een soort interventie, een korte ingreep die net die paar kilo helpt wegwerken. In overleg met je coach kun je een 12 dagen-programma volgen. Dit kan alleen maar binnen 10 maanden na afronding van het startprogramma. Het 12-dagen programma bestaat uit: 12 ampullen, 7 detox-sticks en 30 capsules multivitaminen met Q10 en probiotica. Na 1 jaar moet je echt opnieuw het 36-dagen programma volgen en je lifestyle verbeteren.

WAT KUN JE ZELF DOEN OM TE CORRIGEREN?
5 dagen lang eet je maximaal 1000 kcal per dag. Slechts 15 gram koolhydraten (60 kcal), dus weer heel veel eiwitten of de maaltijdvervangers. Je eet alleen maar tussen 12:00 en 20:00 en 3x ga je in de ochtend nuchter sporten; maximaal 400 kcal, dus maximaal 45 minuten sporten. Als je kiest voor HIIT-training dan is 3 x 10 minuten voldoende.

Nieuw 123-dieet

Een korte periode heel streng op dieet, een zogenaamd crashdieet, maar dan wel met gezonde voeding. je leeft een week lang op drie verschillende shakes van Nutrins. Aangevuld met 100 gram fruit uit de fruit top 10  en onbeperkt groenten uit de groenten top 20

123 crash dieet

Let op, het 123-dieet is bestemd voor gezonde mensen die even snel een paar kilo kwijt willen. Daarna werk je aan een duurzamere manier van afvallen om het eventuele jojo-effect van een crashdieet te voorkomen. Wil je afvallen om gezondheidsredenen kies dan aub gewoon voor het reset36 programma.

Heb je vragen, neem dan contact op, wij helpen je graag verder. Het 123-dieet kun je bestellen bij je coach of in de Nutrins webshop.