RESET36 maaltijden, snacks, shakes en repen

maaltijdvervangers, repen, shakes, dessert en snacks

RESET36 heeft een serie van 18 lekkere maaltijden en maaltijd-componenten (onderdelen van maaltijden) gemaakt volgens de laatste inzichten; heel rijk aan proteïnen, weinig koolhydraten, en zonder gluten. Gluten kunnen namelijk een rol spelen bij overgewicht. 

De produktie vindt plaats in Frankrijk in een speciale fabriek waar geen gluten worden verwerkt. Wij hebben een paar produkten die noten bevatten, ook die zijn in een aparte locatie gemaakt. Bij elk produkt geven wij; de voedingswaarden, de ingrediënten en de allergenen aan.

Gezond eten? Gebruik 2 Juvo maaltjiden per dag, gecombineerd met intermittent fasting is dit een effectieve manier om tijdens je 36-daagse reset te eten.

Maaltijden

je eerste maaltjid om 12:00 mag geen koolhydraten bevatten. Dus veel eiwitten, wat vet en vezels. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt. 's Middags een salade met een klein stukje fruit. 's Avonds onbeperkt groente en vlees/vis/kip. eventueel yoghurt als dessert.

Bekjik hier de shakes, repen en snacks.

Hoeveel calorieën op een dag?

Het ligt eraan hoe zwaar je nu bent en hoeveel je wil afvallen om een gezond gewicht te bereiken. Samengevat; per dag eet je 60% van je BMR-waarde en 3-4 keer per week verbrandt je 400 kcal extra. Je eet vooral proteïnen (eiwitten) om hun thermogene waarde en omdat je je verbranding gaat resetten.

Bepaal op deze pagina hoeveel calorieën jij per dag mag gebruiken. Gemiddeld kom je uit op 1000-1200 kcal per dag. Maar nog belangrijker als deze energie-beperking is de vorm waarin je energie (voeding) consumeert; veel proteïnen! minimaal koolhydraten en verschillende soorten vet. Kies in overleg met je coach welke voeding past bij jou; recepten, maaltijd-vervangers of "zakjes en repen". Of combineer. Eet gedurende 8 uur per dag, dus 16 uur per dag niets. A;s je in de ochtend extra lichaamsbeweging neemt kun je overdag meer eten. Je hoeft gene calorieën te tellen, het gaat om de balans. Per dag meer verbranden dan dat je toevoegt in de vorm van voeding.

Wat mag je eten?

Via deze knop kom je bij "voeding". Via dit linkje kom je op de boodschappenlijst.

maaltijdshakes maaltijdrepen snacks reset36

Vind je het moeilijk om niet te ontbijten?

De meeste mensen zijn binnen 3 dagen gewend aan het eet-ritme van 12:00 tot 20:00 uur. Voor sommigen is het dan nog steeds een uitdaging.

Start je dag met een golden-coffee. Wij noemen het rocket-coffee.

Een combinatie van MCT-olie op acaciavezels. MCT staat voor medium chain triglyceriden, de meeste mensen kennen dit van kokos-olie. Alleen heeft kokosolie als nadeel dat het op je koffie blijft drijven. Je doet 1 maatschepje Rocket-coffee in je ochtend koffie en je lijf maakt er snel ketonen-energie van. Ja, er zitten calorieën in, maar soms is het nodig. Ook als je 's middags wat lager in je energie zit kun je je tweede golden-coffee nemen. De meeste reset36-coaches hebben de Rocket-coffee op voorraad. Of het lekker? het smaakt naar koffie met melk..... Bevalt de golden coffee goed? Wij hebben ook voordelige volume-verpakkingen.

nachtdienst en intermittent fasting

Nachtdiensten en wisselende werktijden of ploegendiensten verhogen het risico op overgewicht. Door wisselingen in het slaap- en waakritme raken je hormonen belast en is er een effect op je spijsvertering en energie-huishouding. Intermittent fasting tijdens nachtdiensten vraagt om een beetje rekenwerk: het uitgangspunt is dat je vier uur na het opstaan en vier uur voor het slapen gaan niets eet. Bij een gemiddelde nacht van 8 uur ben je dus 16 uur per etmaal aan het vasten. Tijdens je wisseldagen verschuif je je "eat-window". Echt op die manier kan iedereen het.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...