Over ons

Wie is RESET36?

RESET36 is een merk van Rimali BV handelend onder de naam GezondMooiSlank.nl

GezondMooiSlank is eigendom van Rinjo en Yvonne Israels.

Wil je kennis maken? Je bent van harte welkom in Apeldoorn, bel aub eerst even 055-3672000, wij zijn vaak onderweg naar klanten en leveranciers.

Waar vind je RESET36?

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn aan de Laan van de Leeuw 26. Daar vind je ons kantoor en ons magazijn van waaruit wij elke dag de RESET36-programma's, supplementen, voeding en maaltijdvervangers versturen. Wij doen zo veel mogelijk zelf om een maximale kwaliteit te kunnen waarborgen. Orders voor 16:00 geplaatst in de webshop, per email, app of telefoon worden dezelfde dag verzonden en zijn in 94% van de bestellingen de volgende dag bij u in huis.


rinjo 108 kilo, de voor-foto 
 
rinjo 72 kilo

Dezelfde vent van 108 kilo naar 72!

Ik weet dus waar het over gaat, wat het is om teveel kilo's mee te nemen en vooral hoe het voelt om die kwijt te zijn.

Wat is de RESET36 community?

RESET36 is ontwikkeld door experts op het gebied van afvallen, gebaseerd op de laatste science en op onderzoek (testpersonen zomer 2018). Vervolgens zijn wij in gesprek gegaan met tientalle coaches. Dit noemen wij de community, de feedback (kritiek en tips) worden continue gebruikt om het produkt, onze diensten en ons advies te optimaliseren. Afslanken is mensenwerk, samen gaat het beter, dat geldt ook voor ons als organisatie, samen met onze coaches zijn wij beter als elke andere manier van afslanken.

Wij kennen elke coach persoonlijk en kunnen passende matches maken tussen "afslankers" en professionele begeleiders.

Wil jij ook deel worden van de community? Of wil je afvallen? Bel ons op 055-3672000.

Keurmerken

Onderstaand tref je ons aan op webwinkelkeur

Webwinkel Keurmerk GezondMooiSlank - RESET36

RESET36 op social media

Volg ons aub op facebook, dan blijf je op de hoogte van nieuws over afvallen, voeding en gezondheid. Wil je meer weten over Rinjo? "Let's link" op linkedin.

Kom je langs op de Laan van de leeuw 26 in Apeldoorn?

over reset36 afbeelding voorzijde en bank voor coachgesprekken
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...