RESET coaching

Coaching, omdat afvallen mensenwerk is, samen bereik je meer

Afslank coaching tijdens corona

Corona-pandemie: Blijf thuis! Bijna iedereen werkt thuis en veel coaches moeten helaas hun dagelijkse werkzaamheden staken. Veel reset36-coaches zijn telefonisch bereikbaar. Maak een bel-afspraak en begin met afvallen. Coaches kunnen je, naar wens, wekelijks bellen om de voortgang te bespreken en je vragen te beantwoorden. Juist in deze tijd! Je beweegt minder, je maakt je zorgen om vrienden, familie, je inkomen of de economie. Het is heel menselijk om dit compenseren met voeding. Maar zonder die extra caloriën te verbranden weet je waar dat eten terecht komt. Juist, rond je middel, op je benen en armen. Er komt echt een einde aan de pandemie, dan wil je niet eindigen met een paar kilo teveel. Bel ons 055-3672000 en wij helpen je aan een goede coach in jouw omgeving.

Op afstand, via zoom, whatsapp-bellen of videobellen, je coach is er!

De Reset-coaches zijn leuke mensen, gewoon omdat zij van hun vak houden: mensen helpen!.

afslankcoach

Coaching, begeleiding, motivatie of een stok achter de deur, het is maar net wat jij nodig hebt om af te vallen. Elke verandering vraagt om een noodzaak, een reden om te veranderen en een meetbaar doel. Een lifestyle-verandering zoals afvallen en slank blijven is een ingrijpende verandering; sommige dingen mag je niet meer, andere dingen weer vaker en er is volharding nodig om je resultaat te bereiken en om het vast te houden. Echt, de support van een afslank-coach helpt je verder. Wil je het zelf doen, natuurlijk dat mag, bel ons dan even. Wij hebben graag contact met je, uiteindelijk is ons doel dat iedereen succesvol is met reset36.


Coachen is mensenwerk en hoort te beginnen bij het bepalen van de oorzaak van het overgewicht. Pas dan kun je een doel en een plan van aanpak opstellen. Hier meer informatie over de oorzaken van overgewicht.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...