RESET36 Detox

Detox met Thee, bloemen en kruiden

Het RESET36-startprogramma bevat 7 detox-sticks om 1 week te detoxen, een complete bodyflush doordat je ook veel drinkt. In de eerste week, neem je 1 sachet in 1,5 liter water. Drink dit op tussen 12:00 en 19:00 uur. Deze detox heet T-tox omdat groene en zwarte thee belangrijke ingrediënten zijn en omdat het net zo lekker is als ice-tea. Een handvol ijsklontjes maakt er een feestje van.

Belangrijk tijdens het gehele programma is dagelijks 2 liter water drinken. Water is een transportmiddel om de vrijgekomen afval-stoffen af te voeren. Groene, witte of zwarte thee telt mee in je dagelijkse vloeistof-consumptie. De eerste 2 weken gebruik je ook dagelijks Probiotica met vezels, ook deze vezels helpen als transportmiddel om afvalstoffen af te voeren.

reset36 detox-sticks T-tox detoxweek

Samenstelling RESET36 Detox

7 sticks, elk 7 gram, one-a-day Abrikozen-smaak

Ingrediënten: Zwarte en Groene thee, Paardenbloem, Hibiscus, Zwarte bes, Moerasspirea, Zure kers, Es blad, Venkelzaad, Appel azijn, Ficus opuntia. Polyfenolen 120 mg, Cafeïne 27 mg, Catechinen 60 mg. De draagstof van de actieve ingrediënten is maltodextrine. De smaak wordt gemaakt met zoetstof en abrikozen-smaakstof. Allergenen: geen

Gebruikaanwijzing: Toevoegen aan 1,5 liter water, goed roeren en opdrinken. Verpakking koel en droog bewaren. THT, zie sachet.

Alles over detoxen

je lichaam reinigt zichzelf maar ondersteunen kan. Op deze pagina vind je meer informatie over detoxen: wat is het, hoe werkt het, op welke manier kun je detoxen en welke supplementen ondersteunen het proces. Je kunt een detoxkuur doen voordat je begint met reset36, overleg met je coach wat bij jou het beste werkt.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...