RESET36 Start programma

Start met afvallen, start met het RESET36 programma

36 dagen afslanken, een compleet programma.
reset36 startprogramma 36 dagen afslanken
Bestel dit start-programma bij je coach, bel 055-3672000 of ga hier naar de webwinkel.

Samenstelling Reset36-start-programma:

 • 36 glazen breek-ampullen met vloeibaar L-carnitine en chroom
 • 7 detox sticks
 • 14 sachets vezels met probiotica
 • 30 capsules multivitaminen en mineralen met probiotica
 • Uitleg over het programma en voedingsplan
 • Menukaarten "van dag tot dag", wat mag je eten en wanneer mag je eten.
 • Cadeautje

Bel ons voor meer informatie of de gegevens van een Reset36-coach bij jou in de buurt

,center>

NIEUW de versterke RESET36-GOUD, bekijk hier de samenstelling.

De RESET36 aanpak

De grote verandering, de reset van je verbranding en je lifestyle Je hebt een belangrijk besluit genomen, je wilt afvallen. Belangrijk omdat het je veel gezondheidswinst gaat brengen. Gezondheidswinst is langer leven en die langere tijd in een betere conditie in een slanker lijf. Een besluit dat je leven gaat veranderen, maar wat is jouw besluit… Proberen? Kijken of het werkt? Een paar kilo of zo? Succesvol afslanken begint met een keuze, een scherp geformuleerd doel. Dus niet; proberen een paar kilo kwijt te raken. Maar wel; Binnen 36 dagen ga ik 6 kilo afvallen. Een doel is de eerste stap. Daarna ga je een plan maken.

Jouw afslank-plan

Als je niet weet wat de oorzaak van je overgewicht is, kun je geen goed plan opstellen.

Wat is de oorzaak van jouw overgewicht?

oorzaak overgewicht

Type 1 – deze vorm van overgewicht is veroorzaakt door: teveel, te vaak en verkeerd eten. Reset36 helpt je afvallen, reset je verbranding en leert je slimmer te eten en te bewegen.

Type 2 – Stress-obesitas is veroorzaakt door langdurig teveel stress. Stress verstoort je spijsvertering en je hormoonhuishouding. Afvallen werkt, maar de oorzaak van de stress moet je ook aanpakken. Verwijder de oorzaak of zorg dat je beter bestand bent tegen stress. Tijdens en na het afvallen meer bewegen (sporten) helpt je om te gaan met stress en met de gevolgen van stress.

Type 3 – Overgewicht door te weinig bewegen. De gemakkelijkste manier is “ga meer bewegen (sporten)”. Maar dat weet je al lang. Er is dus “iets” dat je weerhoudt om meer energie te verbranden dan dat je dagelijks consumeert. Reset eerst je verbranding, verbeter je spijsvertering en leer te genieten van sport.

Type 4 – Overgewicht veroorzaakt door een gevoeligheid voor gluten. Stap 1 is het vermijden van alle gluten gedurende 10 dagen. Reset helpt afvallen, verbetert je spijsvertering waarna je waarschijnlijk langzaam weer gluten kunt eten.

Type 5 – Het metabool syndroom, de voorloper van diabetes type 2. Je bent minder gevoelig voor insuline waardoor energie opgeslagen wordt als vetreserve. Reset verbetert de productie en gevoeligheid voor insuline.

Type 6 – Overgewicht veroorzaakt door het vaatstelsel (lymfoedeem, lipoedeem). Ga naar je huisarts en ga afvallen.

Combinaties van typen overgewicht

Type 2, overgewicht veroorzaakt door stress leidt vaak tot type 3, je eet je stress weg en komt aan. Als dit te lang aanhoudt groei je naar type 1. Ook type 4 leidt tot vaak tot type 2 of type 5.

Wordt slank en blijf slank

Reset je verbranding in 36 dagen, verbeter je lifestyle, dus verminder de oorzaak van je overgewicht en je blijft langdurig slank.

RESET36 nieuw en compleet

Met het reset36 totaal concept is voor het eerst een complete probleem-gerichte aanpak ontwikkeld die jou als “geheel” ziet. RESET36 kijkt naar de oorzaak van je overgewicht, je energie-balans, je lifestyle en helpt je slimme voedingskeuzes te maken. Waarom is RESET36 pas in 2019 begonnen? In 2018 zijn tientallen nieuwe onderzoeken gepubliceerd en zijn nieuwe inzichten ontstaan. Wij hebben 6 maanden gebruikt voor het ontwikkelen en testen van Reset36 en sinds februari helpen wij mensen succesvol gewicht te verliezen.

Hoeveel moet je afvallen en hoeveel wil je afvallen?

Zit je lekker in je lijf? Prima. Zolang je gewicht gezond is, niets aan de hand. Wil je afvallen maar heb je geen overgewicht? Kies er dan voor om je spijsvertering te onderhouden, te optimaliseren en te reinigen. Reset36 heeft hier een speciaal programma voor. Bepaal je BMI en bereken hoeveel kilo er af moeten voor ene gezond gewicht.

Blijf je slank na reset36?

De meeste mensen blijven afvallen als ze de “blijf slank tips” blijven toepassen. De verbranding is gereset en dat effect blijf je merken. Zijn niet alle oorzaken die leiden tot overgewicht volledig weggenomen? Binnen 10 maanden na afronding van het reset36-programma kun je ingrijpen met het reset36-light-programma. Eventueel na 12 maanden opnieuw de 36 dagen-aanpak volgen.

Wat is het RESET36 programma?

Je begint met het openen van de verpakking en je noteert je meetbare doelstelling in de deksel. Je leest de instructie en het voedingsplan. In de verpakking tref je verschillende producten aan die elk een belangrijke rol spelen in het de complete aanpak.

 • 1. RESET36 T-tox sticks. 7 sticks met poeder om te detoxen. Je reinigt je lijf van blokkerende afvalstoffen. 1 Zakje in 1,5 liter opdrinken tussen 12:00 en 20:00 uur.
 • 2. ProVen spijsvertering compleet. Gedurende de eerste 14 dagen elke dag bij je eerste maaltijd een zakje oplossen in 100 – 200 ml water (zuivel of suiker-vrij sap) Het zakje bevat poeder met vezels, probiotica, aloë vera en vitaminen. De formulering is speciaal voor je darmen en je darmflora. De vezels transporteren afvalstoffen, zijn voeding voor de bacteriën in je (dikke) darm.
 • 3. Na 14 dagen, dag 15 tot en met 36 gebruik je 1 capsules met vitaminen en probiotica.
 • 4. 36 glazen ampullen met breekdop en pipet. De ampullen gebruik je ’smorgens als eerste. Je schudt, breekt het dopje af en leegt de ampul met de pipet. Vloeistof 30 seconden onder de tong houden. De ampul bevat l-carnitine en zink. Dit ondersteunt de plaatselijk vetverbranding.

Complete benadering afvallen

De probiotica, de vriendelijke bacteriën voor je darmen ondersteunen op veel manieren je gezondheid. Het speelt een rol bij de productie en vrijgave van insuline, het verhoogt je weerstand en darmbacteriën spelen een rol in de vertering en opname van voedingsstoffen. Bij mensen met overgewicht speelt het l-carnitine-niveau een rol, het is nodig voor de verbranding van opgeslagen overtollig vet. De detox in de eerste week is een bodyflush, je lijf wordt lekker doorgespoeld. Groot onderhoud van je “motor”.

De gouden afslank combinatie

RESET36 is een reset van je lijf en lifestyle. Effectieve supplementen ondersteunen het proces, je eet maar 8 uur per dag slimme voeding en je beweegt en ontspant meer.

Wat eet je tijdens de 36 dagen?

Net zo belangrijk als “wat je eet” is “wanneer je eet”. Wat en wanneer is belangrijker als “hoeveel”. Eten doe je van 12:00 tot 20:00 uur. Je slaat geen maaltijd over maar je gebruikt alleen maar voeding gedurende 8 uur per dag. 16 uur per dag eet je dus niets! Maar drink je wel koffie, thee, water. Je eet bijvoorbeeld om 12:00 uur, om 15:00 uur en om 19:00 uur (voor 20:00 moet het avondeten op zijn).

Wat eet je tijdens de 36 dagen? De eerste maaltijd moet altijd zoveel mogelijk bestaan uit proteïnen (eiwitten), dus vlees, vis, kip, eieren, maaltijdvervangers of plantaardige proteïnen-shakes. Houdt deze gewoonte (1) vast, ook na de 36 dagen. Dus de eerste maaltijd om 12:00 uur met veel proteïnen. De tweede maaltijd mag koolhydraten bevatten. Let op; geen suiker, geen snelle koolhydraten, mar complexe koolhydraten. Gewoonte (2) die je helpt afvallen en die je helpt om op gewicht te blijven is het berekenen van netto-koolhydraten. De glycemische index is belangrijk, de suikerwaarde van een product. Pak een voedingsmiddel, check de koolhydraten per 100 gram. Check de vezels. Het aantal gram koolhydraten minus het aantal gram vezels zijn de netto koolhydraten. Gemiddeld mag je 100 gram netto-koolhydraten. Een andere manier is; eet geen witte voeding (pasta, witboord, rijst, aardappels) maar uitsluitend vezelrijkvolkoren!

De derde maaltijd bestaat uit vlees/vis/kip en groente. En maximaal 1 handje koolhydraten (met vezels). Geen dessert!

Tussendoortjes?

Je wilt afvallen! Je hebt geen honger, geen trek tussendoor en hebt geen tussendoortjes nodig. Merk je toch dat je niet zonder ene tussendoortje kunt? Stap 1 is drie dagen doorzetten. Stap 2 ga eerlijk bij jezelf na of je alle instructies goed opvolgt!.

Moet je sporten om af te vallen?

Je wilt toch afvallen? Je hoeft niet te sporten maar moet wel meer bewegen, maar niet teveel! De gezondheidswinst van meer bewegen is enorm. Het reduceert je risico’s o chronische aandoeningen enorm. Wat moet je doen; beweeg elke dag (maximaal) 400 kcal extra. Dit betekent gemiddeld 40 minuten meer bewegen. Wandelen, lopen, tuinieren, trappen lopen, hond uitlaten, fietsen etc. Beter is 3-4 keer per week een uurtje naar de sportschool. Tijdens de 36 dagen van reset ga je cardio-training doen. Dus roeien, lopen, fietsen en de cross-trainer. Echt, maximaal 400 kcal verbranden, niet meer. Sporten doe je nuchter, ’s morgens voordat je gegeten hebt.

Effectief bewegen

Vind je 40 minuten teveel, heb je de tijd niet, of wil je de tijd niet maken om af te vallen? Pas de principes van HIIT toe. De afkorting HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Doe drie herhalingen van de volgende oefening; 3 minuten langzaam bewegen, 30 seconden voluit bewegen (echt je maximum). Herhaal dit dus 3 keer. Binnen een kwartier heb je je hartslag 3 x laten pieken. (maximale hartslag onder de “leeftijd – 220”). Maak ook hier een paar keer week een gewoonte van om op gewicht te blijven.

Hormonen in balans

De combinatie van de supplementen, eten van 12:00 tot 20:00, de eerste maaltijd met proteïnen en de extra beweging brengt je hormonen weer in balans. Dit draagt bij aan gewichtsverlies, gewichtsbehoud en je voelt je beter en gelukkiger.

Eten na de 36 dagen

Je hebt je doel gehaald, je lijf gereset en je houdt je aan de nieuwe gewoonten; 8 uur eten, 16 uur niet eten. De eerste maaltijd met veel proteïnen en 3 x per week bewegen (kwartier HIITT of 40 minuten cardio) en je blijft slank, ook al eet je meer en “zondig” je en paar keer per week.

Tip = Zondig nooit meer dan 2 keer achter elkaar. A een avond uit eten tot 22:00 uur met drank, dessert en snelle koolhydraten direct terug in het regime. Dus niet: we hebben gezondigd, de volgende dag ene uitsmijter kan dan ook wel…… Echt, liever 4x per week zondigen als 2 keer achter elkaar. Voorkom het stapel-effect. Teveel brandstof wordt namelijk weer opgeslagen als lichaamsvet.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...