Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maaltijd shakes

Reset36 Maaltijd-shakes

Afvallen met shakes is een gemakkelijk manier waarbij je met de uitgekiende samenstelling van Nutrins en Juvo alles binnen krijgt wat je nodig hebt. De shakes vullen en voeden. Beide merken worden in apeldoorn geproducteerd door de Nutrins-factory. Maaltijdshakes zijn vooral handig bij het begin van je reset.

Vaak worden de shakes in de eerste weken gebruikt, maar omdat het complete voeding is mag je ze maanden lang gebruiken. Shakes zijn ook gemakkelijk om je gewicht te beheersen nadat je jouw doel hebt bereikt. 

Shakes en maaltijdvervangers

Wil je liever "gewoon eten" check dan hier de recepten.

Nutrins vegan keto shake

De Keto-shake is het ontbijt, de eerste maaltijd op een dag, bij voorkeur om 12:00 uur.

Nutrins vegan proteïnen shake

De proteïnen-shake is de tweede maaltijd op een dag. Meestal rond een uur of 3 (tussen 14:00 en 16:00 ur).

Juvo original raw whole food meal FORTE

De nieuwe Juvo Original, "made in Apeldoorn". De basis voor gemakkelijk gezond eten. Nu met meer proteïnen, vezels en superfoods. Ook zijn de porties iets groter, de verpakking bevat daarom 640 gram (40 gram extra).

Juvo is gemakkelijk te bereiden; voeg 400 ml vloeistof toe, 2 schepjes Juvo, schudden en klaar. De vloeistof kies je zelf. Plantaardige zuivel met water (50/50) is veelgebruikt. Zelf doen wij 100 ml volle yoghurt met 300 ml water. Maar soms ook in de blender met vers of bevroren bosvruchten. Experimenteer en vind je eigen smaak. 
Juvo is voedend, vullend, volledig en verzadigend. Er is niets toegevoegd; geen suiker wel stevia, geen smaakstoffen, geen e-nummers, geen "rommel". Het is de meest verse manier van eten omdat de grondstoffen alleen maar ge(vries)droogd en gemalen zijn. De superfijne maling maakt dat Juvo goed wordt opgenomen, de kleine deeltjes worden gemakkelijk verteerd. Met 2 Juvo maaltijden per dag, om 12:00 uur en en tussen 15:00 en 16:00 uur plus een diner met vis/vlees/gevogelte en verschillende groenten krijg je alles binnen om gezond op te leven. Alles weten over Juvo? bekjik hier de juvo website.

Juvo raw whole meal Slim FORTE

De nieuwe Juvo SLIM, "made in Apeldoorn". Gemakkelijk gezonde slankmaaltijd. Nu met meer proteïnen, vezels en superfoods (yerba mate en cactus nopal). Ook zijn de porties iets groter, de verpakking bevat daarom 625 gram (25 gram extra).

Deze plantaardige maaltijdvervangers zijn ideaal voor intermittent fasting; Om 12:00 neem je de Juvo raw green proteïnen maaltijdshake, je voedt je lichaam dan voornamelijk met proteïnen en je blijft langer in de vetverbranding. Om een uur of 3 neem je de juvo rose maaltijdshake. Omdat het verzadigende shakes zijn met een lage glycemische index wordt de bloedsuikerspiegel niet verstoord en heb je geen trek of zin om te snaaien. Dat helpt!  's Avonds voor 20:00 heb je je avondeten gehad. Daarna tot aan de volgende dag 12:00 uur niets eten, maar wel drinken (koffie, thee, water).

Nutrins Intermittent fasting pakket voor 1 maand AANBIEDING

PAKKET AANBIEDING

Het intertmittent fasting pakket bevat 2 verpakkingen Keto-Shake en 2 verpakkingen Proteïnen-shake. Intermittent fasting voordeel pakket 64 shakemaaltijden: 32 x de eerste maaltijd (keto) en 32 x de tweede maaltijd (proteinen). Vegan met plantaardige multivitaminen-mineralen en voedingsvezels.

Om 12 uur je eerste maaltijd met de VEGAN KETO SHAKE. De vegan shake bevat nauwelijks koolhydraten en een hoog percentage aan MCT-vet. Het vet dat snel wordt omgezet in energie en niet als reserve rond je middel. Omdat je al uren in de vetverbranding bent en "ontbijt" met vetten, proteïnen, vezels en vitaminen blijf je langer in de vetverbranding. 

Om 3 uur je tweede maaltijd (lunch) met de VEGAN PROTEINEN SHAKE. Deze shake bevat naast vezels en vitaminen veel proteïnen in verschillende vormen uit verschillende bronnen (algen, bruine rijst, erwten en hennep). Goed voor je spieren, je verzadiging en deze shake bevat ook weinig koolhydraten.

Voeg 2 schepjes shake-poeder toe aan 100 ml zuivel met 300 ml koel water. Als "zuivel" mag je natuurlijk ook een zuivelvervanger inzetten.

WAT IS INTERMITTENT FASTING?

Intermittent fasten of periodiek vasten bestaat al en paar jaar en wordt steeds populairder. In de zomer van 2018 is ook de effectiviteit van deze nieuwe manier van afslanken bewezen in meerdere internationale onderzoeken. En niet door de minsten! Het beste bewijs zie je in je eigen omgeving, steeds meer mensen verliezen hun overgewicht en blijven slank. Intermittent fasten (periodiek vasten) is geen dieet maar een manier van maaltijden plannen, een soort lifestyle met vel gezondheidsvoordelen, vooral afvallen!

Vasten is niet eten maar wel drinken, "intermittent" betekent afwisselend, dus een periode eten en een periode vasten. Die eet-periode, het eat-window, wordt ook wel "feasten" genoemd.

Als je je voeding aanpast, dus minder caloriën gebruikt, de juiste verhouding macronutriënten (vet - eitwit - koolhydraten - water - vezels) en je lifestyle beter inricht geloof jij ook dat deze aanpak leidt tot gewichtsverlies. Hier vind je meer uitleg over het effect van intermittent fastig op jouw metabolisme, je gewicht en lichaamssamenstelling. Intermittent fasting helpt om af te vallen, om vet te verbranden en om je langer jong te voelen. Alleen door je eet-tijd aan te passen val je al af, als je ook je voeding optimaliseert door raw food te gebruiken en 800 tot 1200 calorieën per dag te gebruiken verbeteren de effecten en blijven de effecten langer merkbaar.

WAAROM WERKT INTERMITTENT FASTING?

Het belangrijkste effect; je lichaam wordt weer gevoeliger voor insuline en leert weer gemakkelijker en sneller te switchen tussen vet-verbrading en glucose-verbranding. Het lichaam heeft een voorkeur om glucose te verbranden voor energie. Dit proces is gemakkelijker als vetten verbranden of om energie te maken van eiwitten. Als je bij elke maaltijd en ook tussendoor koolhydraten gebruikt blijf je continu in de glucose-verbranding. Vet uit je voeding en overtollige koolhydraten worden opgeslagen als lichaamsvet. Als je deze voorraden niet aanspreekt door bijvoorbeeld sport dan wordt je dikker en dikker.

Tijdens 16 uur vasten per dag krijg je geen koolhydraten en maak je je voorraad opgeslagen koolhydraten (glucose) eerst op. Je hebt een voorraad glucose in je bloed (2 theelepels "suiker"), je spieren en je lever (450 gram "suiker"). Als de glucose op is gaat je lichaam intern op zoek naar energie en begint het vet te verbranden en begint de recycling van oude en beschadigde cellen (autofagie). Gemiddeld is de voorraad glucose na 6 tot 24 uur op. Met vasten doorbreek je onderstaand proces.

Als je je eerste maaltijd vooral uit proteinen bereidt verleng je de periode waarin je geen koolhydraten eet en dus de tijd dat je lichaam vet verbrandt. Die proteïnen verzadigen goed en proteïnen zijn belangrijke bouwstoffen o.a. voor je spieren. In geval van nood maakt je lijf van proteïnen ook weer glucose omdat je koolhydraten nodig hebt om die proteïnen te verbranden. Daarom bevat Juvo proteïnen ook wat koolhydraten uit een serie kleurrijke bessen.

Vasten en afvallen leidt NIET tot afname van spiermassa, je lichaam "eet niet zijn eigen spieren op". Slechts in uitzonderlijke gevallen (maanden uithongering zoals in het Minnesota starvation project of oorlogssituaties). Eerst wordt al het vet verbrandt en pas daarna spierweefsel!.