RESET36 ampullen

36 RESET-ampullen

Voor de meeste mensen lukt het om hun verbranding te resetten in 36 dagen en om in die 36 dagen goed af te vallen, het vet moet op de goede plaatsen verdwijnen; weg van je middel. We gaan het buikvet verbranden.

De RESET-aanpak is het ondersteunen van de vetverbranding en dan met name het buikvet, het viscerale vet. Op zich heb je dit vet nodig, het beschermt de organen in je buik, maar helaas is het ook de favoriete opslagplaats voor overtollig vet, lichaamsvet dat je niet nodig hebt, dat geen functie heeft om de organen te beschermen en dat zelfs een schadelijke invloed heeft op je gezondheid.

Visceraal vet verbranden

Er zijn veel hardnekkige misverstanden over het verminderen van buikvet, maar er zijn gelukkig ook verschillend oplossingen! Welke past het beste bij jou?

Bevriezen; door middel van cryolipolyse (het bevriezen van vet) worden vetcellen stukgemaakt en wordt het afval afgevoerd. Bij veel mensen helpt dit, maar het is alleen en symptoom-bestrijding, de oorzaak blijft helaas. Overweeg cryolipolyse daarom niet als eerste stap maar eventueel na het RESET36-programma om die laatste hardnekkige restjes weg te vriezen. Verschillende RESET36-coaches combineren behandelingen zoals cryo, wrappings (pakkingen) ultrasound of cavitatie tijdens of na ons programma. Maak persoonlijk kennis met je coach en stel samen een plan van aanpak op dat jou leidt naar een slank resultaat.

buikvet verbranden met reset36 en sport

Buikoefeningen in de sportschool?

Elke vorm van bewegen is goed, maar buikoefeningen helpen niet rechtstreeks om buikvet te verbranden. Tijdens oefeningen en inspanningen verbrandt het lichaam eerst glucose en dan pas vet. Maar het lichaam bepaalt zelf waar die vetreserve wordt aangesproken. Met andere woorden, buikoefeningen (buikspiertraining) helpen om de spieren in de buik te versterken, dat is goed voor je core, maar niet automatisch goed om je buikvet te verbranden.

De beste methode om buikvet te laten verdwijnen

HIIT, high intensity interval training is de beste methode. Het principe is na een warming up 30 seconden heel intensief bewegen, echt zo hard mogelijk. Dan weer 2-3 minuten kalm aan en weer 30 seconden voluit. Leer meer over HIIT op de pagina's lifestyle.

Wat doet RESET36 tegen buikvet?

De 36 ampullen ondersteunen het vet-metabolisme, de vetverbranding, en ondersteunen het balanceren van het bloedglucose. Deze samenwerking tusen de ingrediënten L-carnitine en chroom past in het programma om overtollig vet aan te pakken. L-carnitine is een micro-nutriënt dat het lichaam nodig heeft om gericht vet te verbranden. Het vet verdwijnt dus op de gewenste plaatsten: buik, billen, benen en armen.

Bij alle micro-nutriënten is het belangrijk dat het lichaam het goed opneemt. Voor L-carnitine is dit de vloeibare vorm die je eerst 20-30 seconden onder je tong houdt. Onder de tong bevinden zich bloedvaten die micro-nutriënten opnemen. 


afvallen met reset36 ampullen vloeibaar l-carnitine

36 RESET36 ampullen in het start-programma, elke dag 's morgens als eerste 1 ampul innemen.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...