Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Reset36 ampullen

Reset36 afslank-ampullen

36 RESET-AMPULLEN

Voor de meeste mensen lukt het om hun verbranding te resetten in 36 dagen en om in die 36 dagen goed af te vallen, het vet moet op de goede plaatsen verdwijnen; weg van je middel. We gaan het buikvet verbranden.

De RESET-aanpak is het ondersteunen van de vetverbranding en dan met name het buikvet, het viscerale vet. Op zich heb je dit vet nodig, het beschermt de organen in je buik, maar helaas is het ook de favoriete opslagplaats voor overtollig vet, lichaamsvet dat je niet nodig hebt, dat geen functie heeft om de organen te beschermen en dat zelfs een schadelijke invloed heeft op je gezondheid.

NIEUW: De reset36 ampullen zijn ook los verkrijgbaar.

Samenstelling afslankampullen

1 ampul bevat 2 ml vloeistof: gezuiverd water, L-carnitine (1000 mg), citroenzuur, natuurlijk mandarijn-aroma, kaliumsorbaat, chroompicolinaat (5,8 mcg).

Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden en chroom draagt bij aan een normaal vetmetabolisme.

L-carnitine

L-carnitine is een natuurlijk voorkomende stof die essentieel is voor de energieproductie in het menselijk lichaam. Het speelt een cruciale rol bij het transporteren van vetzuren naar de mitochondriën van cellen, waar ze worden omgezet in energie. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van L-carnitine:

Natuurlijk voorkomend aminozuur: L-carnitine is een aminozuur-achtige verbinding die van nature in het lichaam wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine. Het wordt ook aangetroffen in kleine hoeveelheden in voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivelproducten en avocado's.
Rol in de energiestofwisseling: Het belangrijkste doel van L-carnitine in het lichaam is het faciliteren van het transport van vetzuren naar de mitochondriën, waar ze worden omgezet in energie via een proces dat beta-oxidatie wordt genoemd. 
Voedingssupplement: L-carnitine wordt ook als voedingssupplement verkocht. Mensen kunnen dit supplement nemen om de niveaus van L-carnitine in het lichaam te verhogen, vooral als ze denken dat hun dieet mogelijk onvoldoende is.

De reset36 ampullen zijn een voedingssupplement. Buiten bereik van jonge kinderen houden, aanbevoeln dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde gevarieerde voeding of een gezond lifestyle maar een aanvulling daarop.

Niet gebruiken tijdens een zwangerschap, te gebruiken vanaf 16 jaar.

VISCERAAL VET VERBRANDEN

Er zijn veel hardnekkige misverstanden over het verminderen van buikvet, maar er zijn gelukkig ook verschillend oplossingen! Welke past het beste bij jou?

Bevriezen; door middel van cryolipolyse (het bevriezen van vet) worden vetcellen stukgemaakt en wordt het afval afgevoerd. Bij veel mensen helpt dit, maar het is alleen en symptoom-bestrijding, de oorzaak blijft helaas. Overweeg cryolipolyse daarom niet als eerste stap maar eventueel na het RESET36-programma om die laatste hardnekkige restjes weg te vriezen. Verschillende RESET36-coaches combineren behandelingen zoals cryo, wrappings (pakkingen) ultrasound of cavitatie tijdens of na ons programma. Maak persoonlijk kennis met je coach en stel samen een plan van aanpak op dat jou leidt naar een slank resultaat.

buikvet verbranden met buikoefeningen

Gezondmooislank heeft twee informatieve 9en populaire) blogs over vet verbranden:

Wat is ketose of vetverbranding

Wanneer begint de vetverbranding

BUIKOEFENINGEN IN DE SPORTSCHOOL?

Elke vorm van bewegen is goed, maar buikoefeningen helpen niet rechtstreeks om buikvet te verbranden. Tijdens oefeningen en inspanningen verbrandt het lichaam eerst glucose en dan pas vet. Maar het lichaam bepaalt zelf waar die vetreserve wordt aangesproken. Met andere woorden, buikoefeningen (buikspiertraining) helpen om de spieren in de buik te versterken, dat is goed voor je core, maar niet automatisch goed om je buikvet te verbranden.

DE BESTE METHODE OM BUIKVET TE LATEN VERDWIJNEN

HIIT, high intensity interval training is de beste methode. Het principe is na een warming up 30 seconden heel intensief bewegen, echt zo hard mogelijk. Dan weer 2-3 minuten kalm aan en weer 30 seconden voluit. Leer meer over HIIT op de pagina's lifestyle.

WAT DOET RESET36 TEGEN BUIKVET?

De 36 ampullen ondersteunen het vet-metabolisme, de vetverbranding, en ondersteunen het balanceren van het bloedglucose*. Deze samenwerking tussen de ingrediënten L-carnitine en chroom werkt goed. L-carnitine is een micro-nutriënt dat het lichaam gebruikt om vet te verbranden. Het brengt "vrije zetzuren" uit het bloed in de cellen waar het vet in de mitochondriën wordt verbrand. Carnitine is een lichaamseigen stof, het lichaam maakt het uit de aminozuren lysine en methionine. De synthese van carnitine gebeurt voornamelijk in de lever en in de nieren, van waaruit het via de bloedbaan naar de verschillende weefselcellen wordt verspreid. Het effect van carnitine dat via voeding wordt ingenomen is (nog) niet bewezen volgens EFSA.

Het vet verdwijnt dus op de gewenste plaatsten: buik, billen, benen en armen. 

Bij alle micro-nutriënten is het belangrijk dat het lichaam het goed opneemt. Voor L-carnitine is dit de vloeibare vorm die je eerst 20-30 seconden onder je tong houdt. Onder de tong bevinden zich bloedvaten die micro-nutriënten opnemen. 

reset36 afslank ampullen

36 RESET36 ampullen in het start-programma, elke dag 's morgens als eerste 1 ampul innemen.