Reset36 Start

Reset? opnieuw zetten.... herstellen, opnieuw inrichten?

Een nieuw begrip in gezondheid en in afvallen. Dat klopt, RESET36 is een innovatieve methode om gewicht te verliezen, een combinatie van; voeding, suppletie en beweging, onder begeleiding van een coach.

RESET je energie-verbranding

Je lichaam vind het snel en gemakkelijk om glucose te gebruiken als energiebron. Dat kost het lichaam namelijk minder moeite (energie) in vergelijking tot het verbranden van vet.

De reset van je verbranding betekent dat je in 36 dagen je lichaam stimuleert om sneller en vaker te switchen tussen glucose-verbranding en vetverbranding. Het verbeteren van je metabole flexibiliteit.

Hoe reset je de verbranding?

Het RESET36-programma neemt je stap voor stap mee in dit proces, wij leggen veel uit, wij geven veel informatie omdat wij geloven dat echte veranderingen voortkomen uit een noodzaak en vragen om kennis en inzicht. Daarom werken wij ook met coaches en zijn wij goed bereikbaar: klaar om jouw vragen te beantwoorden en onze kennis te delen.
Met het RESET36-programma verander je van een glucose-verbrander in een vetverbrander. Als je meerdere keren per dag koolhydraten eet blijft je lichaam deze gemakkelijke vorm van energie verbranden. Alle overtollige energie wordt dan opgeslagen als vet. Doordat je met behulp van de supplementen en de maaltijdvervangers/recepten vooral proteïnen eet en doordat je probeert 16 uur per dag niet te eten wordt je lichaam gestimuleerd om vet te verbranden en dan vooral dat opgeslagen vet rond je middel.

Blijvend veranderen

Als je je lichaam weer hebt geleerd om te switchen tussen glucose- en vetverbranding heb je een basis gelegd om vervolgens je gewicht te beheersen. je metabole flexibiliteit is versterkt. Jij bent de baas, jij bepaalt wat je eet en wat je verbrandt.

Wat vind je in het RESET36 start-programma?

  • De glimmend zwarte doos bevat een uitgebreide handleiding met tips, info en instructies.
  • Handige dag-per-dag menukaarten
  • 36 glazen breek-ampullen
  • 30 capsules vitaminen met probiotica
  • 14 zakjes met vezels - probiotica - aloe vera - L-glutamine
  • 7 Detox-sticks, RESET-T-Tox.
reset startprogramma recepten, informatie, supplementen afvallen afslanken
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...